nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Italiaanse taal


Italiaans is een Romaanse taal zoals ondermeer het Frans, het Spaans en het Portugees en wordt door 57 miljoen mensen gesproken in Italië. De Italiaanse taal kent enkele dialecten, waaronder het Florentijns. Hiervan stamt het huidig Italiaans af. Italiaans is de hoofdtaal van Italië, San Marino en Vaticaanstad maar ook een officiële taal in Zwitserland. Wist u dat in bepaalde delen van Slovenië en Kroatië Italiaans wordt gesproken?

VERTAALBUREAU VOOR UW ITALIAANSE TEKSTEN

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Italiaanse doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Italiaanse taal hebben.

Italiaans als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Italiaanse vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369