nl fr de es en 

Aanpak

Bij BTC werken wij graag op een vlotte manier. Wij hanteren een beproefde workflow zodat wij alles nauwkeurig kunnen opvolgen. Vanaf uw aanvraag tot de aflevering van het eindproduct.

1

Offerteaanvraag

U kunt via onze website online uw gratis offerte aanvragen voor al onze diensten. Voor het aanleveren van uw teksten of documenten kunt u de meest gebruikte formaten uploaden (.doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .txt, .pdf, .jpg, .jpeg, .png, .gif). De bronteksten aanleveren per post is ook mogelijk. Let er steeds op dat uw teksten voldoende leesbaar zijn. Op basis van deze aanlevering maken wij voor u een offerte op. Indien nodig contacteren wij u voor bijkomende vragen. Voor spoedvertalingen wordt er een meerprijs in rekening gebracht.

Heeft u bijkomende informatie nodig of heeft u een specifieke vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

2

Gedetailleerde offerte

U ontvangt snel uw gedetailleerde offerte. Wij doen zowel grote als kleine opdrachten, ook als het snel moet gaan. De leveringstermijn wordt steeds in samenspraak met de klant vastgelegd. Na de goedkeuring van de offerte kunnen wij van start gaan.

3

Uitvoeren opdracht

Heeft u reeds dergelijke opdracht laten uitvoeren door BTC, dan zorgen wij voor eenzelfde correcte opvolging door dezelfde persoon. Indien het gaat over een nieuwe vertaalopdracht selecteren wij onze meest geschikte vertaler, copywriter of tolk van ons netwerk.

4

Revisie

Elke vertaalopdracht wordt steeds herlezen en gecontroleerd door een vertaler/revisor, u betaalt hiervoor niets extra. Op deze manier kunt u erop rekenen dat alle teksten 100% op punt staan zonder enige tikfout of schoonheidsfoutje!

5

Oplevering

De (vertaalde) teksten ontvangt u op papier of digitaal, in het formaat dat u verkiest. Wij respecteren steeds de lay-out van de brontekst.

Bij BTC is een professionele relatie op lange termijn van groot belang. We investeren dan ook graag in nieuwe klanten en samenwerkingen. Wenst u ons te leren kennen? Maak gerust een afspraak!

ontvang snel een gratis OFFERTE

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

offerte aanvragen

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369