nl fr de es en 
Any language,
anytime,
anywhere
Any language,
anytime,
anywhere
Any language,
anytime,
anywhere
Any language,
anytime,
anywhere
Any language,
anytime,
anywhere

BTC

VEELZIJDIG VERTAALBUREAU

Een team van 13 vaste krachten, native speakers en meer dan 50 freelance-vertalers in binnen- en buitenland, geselecteerd volgens strenge criteria. Dat is BTC, het Belgian Translation Centre. U kunt bij ons terecht voor taalkundige en vertaalkundige diensten. Jarenlange ervaring, een snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, dát zijn onze troeven.

Vertalingen

In alle talen

Wij zijn een beëdigd vertaalbureau dat kwaliteitsvertalingen levert van alle aard in alle talen. Onze diensten bestaan uit het vertalen van algemene teksten en zeer specifieke vakteksten zoals juridische vertalingen, commerciële vertalingen, overheidsvertalingen, vertalingen in de toeristische sector, enz. We voeren eveneens tolkwerk uit – zowel simultaan als consecutief tolken – in alle talen en alle vakgebieden. Daarnaast verzorgen wij ook copywriting en tekstrevisie.

diensten

Vertaling

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen.

Lees meer

Beëdigde vertaling

Veel officiële instanties aanvaarden enkel beëdigde vertalingen van bepaalde documenten. Aangezien BTC een beëdigd vertaalbureau is, kunnen wij aan deze eisen voldoen. Dit wil zeggen dat wij voor de rechtbank van eerste aanleg bevoegd zijn om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een officiële stempel, handtekening en beëdigingsverklaring.

Lees meer

Tolkwerk

Bent u op zoek naar een vlotte en ervaren tolk die u voor 100% kan bijstaan? Een gesprek, vergadering of conferentie gepland in een vreemde taal? Geen probleem, al uw tolkopdrachten kunt u met een gerust hart aan BTC toevertrouwen. Wij werken uitsluitend met ervaren conferentietolken die hun werktalen perfect beheersen.

Lees meer

Legalisatie

Naast beëdigde vertalingen gaan wij nog een stapje verder en leveren wij ook kwaliteitsvolle gelegaliseerde vertalingen. Legalisatie van vertaalde documenten is vaak noodzakelijk wanneer officiële instanties nog meer garantie wensen over de hoedanigheid van de ondertekenaar en de echtheid van de handtekening.

Lees meer


Daarnaast verzorgen wij ook copywriting en tekstrevisie
Lees hieronder meer over onze diensten.

Onze diensten

INTERESSE?

Wij zijn meer dan zomaar een vertaalbureau, want wij doen meer dan vertalen alleen. U kunt in alle fases van het tekstproductieproces beroep op ons doen. Wij streven ernaar om binnen de afgesproken termijn teksten van een zeer hoog niveau af te leveren, en dat tegen betaalbare prijzen.

We beschikken over de modernste (ver)taalhulpmiddelen, maar bij ons is en blijft de vertaler, de tolk, de copywriter of de tekstrevisor de spilfiguur. Wat ons team van ervaren medewerkers voor u vertaalt, daar zal een machine nooit aan kunnen tippen!


Offerte aanvragen

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369