nl fr de es en 

Copywriting

Bent u helemaal geen schrijver of ontbreekt de inspiratie u? Heeft u het moeilijk om in uw drukke schema te zoeken naar een uurtje waarin u uw gedachten eens rustig op een rijtje kunt zetten om teksten te schrijven? Dan is BTC de gepaste oplossing!

PASSIE VOOR SCHRIJVEN

Mooie teksten schrijven is een kunst en een vak apart, dat weten wij bij BTC maar al te goed. Door onze kennis en passie voor taal schrijven wij uw teksten in een handomdraai én met veel plezier!

U kunt bij ons terecht voor al uw schrijfopdrachten in alle talen: e-mails, nieuwsbrieven, tekstuele inhoud voor uw website of webshop, actuele nieuwsberichten, reclamefolders, bedrijfsbladen, brieven, brochures en zoveel meer. Wij schrijven teksten waar u sterk mee staat en die u succes opleveren.

STRAFFE COPYWRITERS

Een straffe copywriter dient niet alleen correct te kunnen schrijven maar is bij ons tevens opgeleid voor elk doel. Een vlot leesbare en verstaanbare tekst, een commerciële tekst, advertenties, actuele nieuwsberichten, zoekmachinevriendelijke content voor websites en webshops, enz. behoren tot onze copywriting.

Elke taak wordt doelgericht en met veel zorg uitgevoerd.

hoe gaan we tewerk?

Bezorg ons enkele losse teksten, opsommingen of achtergrondinformatie over het onderwerp, het doel en de vereisten waaraan de teksten moeten voldoen en wij doen de rest. We doen de nodige research, maken een eerste voorstel dat wij met u bespreken, laten het geheel even sudderen en bezorgen u vlotte, logisch opgebouwde en op uw publiek afgestemde teksten.

Interesse?

Heeft u interesse om met ons samen te werken?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan..

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369