nl fr de es en 

Onze diensten

Wij zijn meer dan zomaar een vertaalbureau, want wij doen meer dan vertalen alleen. Onze diensten bestaan uit het vertalen van algemene teksten en zeer specifieke vakteksten, maar ook voor beëdigde vertalingen, gelegaliseerde vertalingen, tolkwerk, copywriting en tekstrevisie kunt u beroep doen op ons.

meer dan zomaar een vertaalbureau...

Om onze klanten een zo ruim mogelijke service aan te bieden, vertalen wij van en naar alle talen. Voor elke klant, elke wereldtaal en binnen elk vakgebied kunnen wij u van dienst zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk van zorgvuldig gekozen vertalers en revisoren zijn wij de perfecte partner voor uw vertalingen.

De talen Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees en Russisch (ook Wit-Russisch) zijn onze meest gevraagde talen bij vertaalopdrachten en tolkwerk, maar ook voor Japans, Chinees, Pools, Sloveens, Turks, Zweeds en enkele andere talen zorgen wij steeds voor een vakkundige vertaling.

U kunt rekenen op een vlotte en efficiënte vertaalservice en dit alles tegen een scherpe prijs. Ook voor spoedvertalingen staan wij voor u klaar!

Vertaling

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen.

Lees meer

Beëdigde vertaling

Veel officiële instanties aanvaarden enkel beëdigde vertalingen van bepaalde documenten. Aangezien BTC een beëdigd vertaalbureau is, kunnen wij aan deze eisen voldoen.

Lees meer

Tolkwerk

Een gesprek, vergadering of conferentie gepland in een vreemde taal? Geen probleem, al uw tolkopdrachten kunt u met een gerust hart aan BTC toevertrouwen.

Lees meer

Legalisatie

Legalisatie van vertaalde documenten is vaak noodzakelijk wanneer officiële instanties nog meer garantie wensen over de hoedanigheid van de ondertekenaar en de echtheid van de handtekening.

Lees meer

Copywriting

Bent u helemaal geen schrijver of ontbreekt de inspiratie u? Heeft u het moeilijk om in uw drukke schema te zoeken naar een uurtje waarin u uw gedachten eens rustig op een rijtje kunt zetten om teksten te schrijven?

Lees meer

Tekstrevisie

Onze copywriters kennen hun vak en dat merkt u. Zij reviseren en herschrijven uw teksten volgens uw aanwijzingen, zodat geen enkele geniepige stijl-, spellings- of grammaticafout uw teksten nog ontsiert.

Lees meer

Interesse?

Heeft u interesse om met ons samen te werken?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan..

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369