nl fr de es en 

Ontdek ons passie voor de Duitse taal

Wist u dat Duits met zijn 105 miljoen moedertaalsprekers de meest gesproken taal is van de Europese Unie? De Duitse taal is een Germaanse taal die officieel wordt gesproken in Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein. Het is tevens één van de officiële talen in Luxemburg, België, Zwitserland, Denemarken en Italië.

Vertaalbureau voor uw Duitse teksten

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Duits doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Duitse taal hebben.

Duits als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Duitse vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369