nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Franse taal

Het Frans wordt als moedertaal door maar liefst 75 miljoen mensen gesproken over 45 landen en gebieden. Deze Romaanse taal staat hiermee op de 14de plaats in de wereld. In landen zoals Frankrijk, Canada, België en Zwitserland wordt veel Frans gesproken. De Franse taal is zeer mooi, maar niet gemakkelijk. Typische eigenschappen van de Franse taal zijn de klanken met een golvend ritme en de uitgebreide dialecten.

VERTAALBUREAU VOOR UW FRANSE TEKSTEN

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Frans doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Franse taal hebben.

Frans als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Franse vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369