nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Russische en Wit-Russische taal

Russisch is een Slavische taal en wordt gesproken in Rusland, het grootste land ter wereld. Andere Slavische talen zijn Wit-Russisch, Kroatisch en Pools. De Russische taal is een wereldtaal die als moedertaal door ongeveer 175 miljoen mensen gesproken wordt. Het Russisch kent weinig dialecten en dus ook geen grote verschillen in uitspraak tussen de verscheidene regio's. Wist u dat sommige van de beste werken van de wereldliteratuur oorspronkelijk in het Russisch zijn geschreven?

Naast het Russisch is ook Wit-Russisch onze specialiteit. Het is een Oost-Slavische taal die naast Wit-Rusland ook in andere landen wordt gesproken zoals Rusland, Oekraïne, Polen en Litouwen. Deze taal heeft tevens sterke invloeden ondergaan vanuit het Pools.

VERTAALBUREAU VOOR UW RUSSISCHE EN WIT-RUSSISCHE TEKSTEN

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het (Wit-)Russisch doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de (Wit-)Russische taal hebben.

(Wit-)Russisch als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Russische vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369