nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Spaanse taal

Het Spaans of Castiliaans is een Romaanse taal die wereldwijd door 406 miljoen mensen wordt gesproken als moedertaal. Als tweede taal wordt het Spaans door ongeveer 175 miljoen mensen gesproken. Naast Spanje spreekt men Spaans in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, de Nederlandse Antillen en de Filipijnen. Het Spaans en het Portugees lijken erg op elkaar wat betreft grammatica en woordenschat. De uitspraak en spelling zijn vrij eenvoudig in vergelijking met alle andere talen.

Wist u dat Spaans na Chinees en Engels de meest gesproken taal ter wereld is?

VERTAALBUREAU VOOR UW SPAANSE TEKSTEN

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Spaans doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Spaanse taal hebben.

Spaans als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Spaanse vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369