nl fr de es en 

Vertaling

Of het nu gaat over de vertaling van een technische handleiding in het Portugees, een Franse reisbrochure, een juridisch document in het Engels of een commerciële tekst in het Japans: BTC zorgt steeds voor de geschikte vertaler binnen het team.

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen.

Alle teksten in alle talen, zo eenvoudig is het bij ons…

Van literaire teksten tot contracten, van krantenartikels tot recepten, van zakelijke documenten tot gebruiksaanwijzingen en zoveel meer. Bovendien worden alle vertalingen voor de levering nog eens extra gereviseerd door een vertaler/revisor die gespecialiseerd is in het domein in kwestie. U kunt dus steeds rekenen op een correcte vertaling.

ONZE VAKGEBIEDEN

Een perfecte kennis van elke vaktaal, efficiëntie en professionaliteit zijn de kernwaarden van ons vertaalbureau BTC. Onze ervaren taalspecialisten beschikken over een degelijke opleiding en werden geselecteerd voor bepaalde vakgebieden. Zij werden getest en beheersen de specifieke terminologie, elke vertaler op zijn specifiek domein.

lees meer

onze talen

BTC voert vertalingen uit van alle landen in alle talen. Van Alaska naar Brazilië en Argentinië richting Europa naar Italië, Mali en Zuid-Afrika, via India en Rusland om te eindigen in Turkije: een wereldreis die ieder van ons wel eens wil maken. Bij BTC doen we dit elke dag. Wij zijn in alle landen thuis, wij spreken uw taal.

lees meer

Interesse?

Heeft u interesse om met ons samen te werken?
Vraag uw vrijblijvende offerte aan..

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369