nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Portugese taal


De Portugese taal behoort tot de Romaanse taalfamilie en lijkt erg op het Spaans. Het Portugees werd oorspronkelijk enkel in Portugal gesproken, later ook in onder meer Brazilië, Angola, Mozambique en Kaapverdië. Het Portugees maakt gebruik van het Romeinse of Latijnse alfabet en kent heel veel trema's, accenten, tildes, enz. waardoor de taal een aparte intonatie krijgt met bepaalde klanken.

VERTAALBUREAU VOOR UW PORTUGESE VERTALINGEN

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Portugees doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Portugese taal hebben.

Portugees als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Portugese vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369