nl fr de es en 

Ontdek onze passie voor de Engelse taal

Wist u dat het Engels op vrijwel iedere bestaande taal invloed heeft gehad? De Engelse taal is een Germaanse taal met veel Romaanse invloeden. Over heel de wereld zijn er ongeveer 374 miljoen mensen met het Engels als moedertaal.

De belangrijkste landen waar Engels wordt gesproken zijn Groot-Brittannië, Ierland, Canada, de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Australië. Het Engels in Groot-Brittannië en Ierland verschilt op verschillende vlakken met het Engels van de Verenigde Staten: grammatica, uitspraak en de woordenschat. Bij de vertaling naar het Engels is dan ook de bepaling van de doelgroep belangrijk. Een Engelse vertaling bestemd voor Engeland bijvoorbeeld laten wij bij BTC uitvoeren door een Britse vertaler. Wanneer de vertaalde teksten bestemd zijn voor de Verenigde Staten, dan schakelen wij onze Amerikaanse vertalers in.

Vertaalbureau voor uw Engelse teksten

Bij BTC hebben wij een passie voor taal en communicatie. Dagelijks met talen bezig zijn, daar houden we van. Wij werken met een team van taalspecialisten in een uitgebreid netwerk van eigen vertalers en freelance medewerkers. Zowel in het bedrijfsleven als bij internationale instellingen en overheden worden wij ingeschakeld.

Voor vertalingen van en naar het Engels doen wij beroep op onze native speakers of vertalers die als moedertaal de Engelse taal hebben.

Engels als brontaal of als doeltaal? Specifieke vakgebieden zoals juridische vertalingen, financiële en economische vertalingen, softwarevertalingen, overheidsvertalingen, toeristische vertalingen en commerciële vertalingen. Voor ons maakt het niet uit, wij zorgen voor een perfect resultaat.

BTC is vast en zeker de partner die u zoekt voor uw Engelse vertalingen!
Vraag vrijblijvend en online uw gratis offerte.

gratis offerte?

Wenst u een gratis offerte?
Bij BTC kunt u snel en eenvoudig een gedetailleerde offerte vragen.

Vestiging Oostende
Belgian Translation Centre
Ieperstraat 24A
8400 Oostende
België

btc@btc.be

Tel.: +32 59 56 05 00
Fax: +32 59 56 05 05

Vestiging Málaga
Belgian Translation Centre - España S.L. (BTC-ES)
Paseo de Sancha 2 local 5 bis
29016 Málaga
Spanje

btc@btc-es.es

Tel.: +34 952 427 000
Fax: +34 952 424 369